Actief voor en in de natuur

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligersWij zoeken gastvrouwen/gastheren en herdershulpen. Voor onze openingsdagen kunnen wij de hulp van gastvrouwen en gastheren gebruiken voor het ontvangen van bezoekers op de Adrianushoeve. U ontvangt de bezoekers, schenkt koffie/thee of fris, vertelt hen meer over de schaapskudde en toont hen het museum.

Als herdershulp helpt u de herders met de kudde. U plaatst netten, helpt bij het voeren en assisteert bij evenementen zoals bijvoorbeeld lammetjesdag.

Heeft u interesse of kent u iemand die ons wilt ondersteunen, laat het ons weten via : info@schaapskuddemiddendelfland.nl.


Sponsoring
Wilt u de kudde sponsoren, dan kan dat altijd. U bent van harte welkom. Wij kunnen financiële giften goed inzetten voor het aanschaffen van materialen of om onze sociale activiteiten te ondersteunen. 

Giften kunnen wij gebruiken om meer mensen met de kudde te bereiken. Zo willen wij meer zorginstellingen bezoeken met schapen en honden en hier is materiaal voor nodig. Daarnaast organiseren wij activiteiten voor de jeugd en die kunnen uw hulp goed gebruiken.

Met plezier informeren wij vrijblijvend verder. Mail ons op: info@schaapskuddemiddendelfland.nl.

 

Enkele sponsors:

  Dirk 

 PEOPLE INVESTMENT

 Lex Thoen Buiten

Inner Wheel Schiedam